Betaalmogelijkheden

Veilig betalenVEILIG BETALEN

Je kunt bij ons betalen met: 

- iDEAL (ABN Amro, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab en Bunq).
- PayPal
- Visa
- Mastercard
- Bancontact/MisterCash (Belgie)
- Maestro (Belgie)

Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving.

Mijn betaling is mislukt, wat nu?

Is je bestelling wel gelukt, maar de betaling niet? Dan kun je inloggen en via "Mijn account" de bestelling opzoeken en de betaling alsnog voldoen. Volg daarvoor de stappen die worden aangegeven

Geen bevestigings-mail ontvangen?

Je ontvangt zowel een bevestiging van je bestelling als een bevestiging van de betaling.

  1. Controleer of onze e-mail in uw spam box terecht is gekomen. Om te voorkomen dat onze e-mails in je spam box komen, kunt je ons e-mailadres als "geen-spam" opgeven in je e-mailprogramma.
  2. Heb je bij het invoeren van je klantgegevens een tikfout gemaakt in je e-mailadres? Pas deze dan aan in je account-gegevens of mail ons alsnog het juiste e-mail adres.

Is er een probleem met de iDEAL betaling?

Het kan gebeuren door drukte of een storing bij iDEAL, dat de terugmelding naar ons systeem niet lukt. Als de betaling wel goed is gegaan en door jouw bank bevestigd is, wordt je order uiteraard altijd door ons verzonden.

Is bestellen bij TRUECOS veilig?

Jazeker, wij hebben het gehele orderproces in onze webwinkel met een SSL certificaat beveiligd (herkenbaar aan "https" en/of het "slotje").

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief 21% BTW. Een specificatie van de berekende BTW is altijd op de factuur terug te vinden.