Blog

door Pam Verdouw | October 02, 2017

Benieuwd naar de voorkeur van de Truecos medewerkers? Vandaag staat de voorkeur van Marianne centraal.

Mádara is nieuw bij Truecos. Een Lets merk dat staat voor eco chic skincare met veel respect voor de aarde en lokale ingrediënten uit het koude, bossige Noorden. Mádara staat voor: eerlijke claims, milieuvriendelijke verpakkingen, zorg, passie en respect voor de aarde. Mádara is een volledig ECOCERT gecertificeerd beauty merk. Voor de producten wordt uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan. Veel om van te houden dus, dat vinden de Truecos medewerkers ook.

door Truecos | December 29, 2016

Ook slechte ervaringen met een zelfbruiner? En dus begin je er maar niet meer aan?

Bruin-zonder-zon producten hebben veelal een slechte naam. En niet zonder reden: de kwaliteit ervan was vroeger veelal bedenkelijk en bovendien geven chemische Selftan producten meestal een penetrante geur af die lang blijft hangen. Je ruikt dan dat je bruinte tintje kunstmatig is en dat wil je nu net voorkomen! Maar ook een juiste voorbereiding blijkt van groot belang voor een mooi gebruind resultaat. Tijd voor wat tips......

door Truecos | December 01, 2016
Hoe weet je of natural ook echt natuurlijk is? In cosmeticaland worden veel knollen voor citroenen verkocht. Een gevleugelde uitspraak luidt "we don't sell products, we sell hope". Voor de term natuurlijk geldt dat wellicht nog eens extra. Deze aanduiding is niet beschermd en dus kan ieder cosmeticamerk ermee aan de haal gaan. We moeten dit met een populair woord ook wel "greenwashing": producten met een grotendeels chemische samenstelling, krijgen zo een groen sausje mee. Als consument heb je het nakijken.
door Truecos | November 13, 2016

Een mooie make-up begint met een egale teint. Die vormt de basis van alles! Als je huid vlekkerig of dof oogt, is je hele uitstraling al direct minder. Maar hoe bereik je zo’n mooie egale teint die de hele dag mooi blijft? Om te beginnen is een gereinigde huid een must. Door je huid dagelijks goed te reinigen, ontdoe je de huid van zowel make-up resten als vuil dat zich door de lucht verspreid. Zo help je de huid om gezond te blijven en voedingsstoffen uit skincare beter op te nemen. Maar reinig wel milde reinigingsproducten, die de huidflora zoveel mogelijk in balans houden! Een remover met veel chemische conserveringsmiddelen doodt ook de goede bacteriën en juist die heeft je huid nodig.

door Truecos | November 13, 2016
Over de huid en huidverzorging wordt veel geschreven. Feiten, maar ook fabels. Op dit gloednieuwe TRUECOS blog willen we je graag bijpraten over de nieuwste wetenschappelijke inzichten over de huid, over trends op het gebied van gezondheid en cosmetica. Ook geven we tips over make-up en skincare. En ja: we hebben een passie voor natuurlijke cosmetica, dus daarover schrijven we ook heel graag!
Gemaakt op
per pagina

5 Artikel(en)