Truelove: welke producten vind Marianne het fijnst en waarom? .

De Smart antioxidants fluid: door het Antioxidanten complex met verschillende mossen en varens krijgt de huid direct een intense hydratatie en gaat het de eerste tekenen van veroudering tegen. De eerste tekenen van veroudering worden veelal veroorzaakt door slechte invloeden van buitenaf. De smart-lijn helpt om vrije radicalen tot wel 90% te “neutraliseren”! De smart lijn bevat ook een crème en een oogcrème.

Het tweede favorietje is het AHA Peel mask: door de combinatie van fruitzuren en vitamine C krijgt de huid direct een stralend en zijdezacht huidoppervlak. Dit is naast een verwenmoment voor jezelf een cadeautje voor de huid, vooral in de herfst- en winterperiode. Fruitzuren en vitamine C verwijderen de dode huidcellen en verminderen de fijne lijntjes. Indirect zorgen ze ervoor dat producten die je daarna aanbrengt beter worden opgenomen omdat de dode huidcellen niet meer in de weg zitten!

De laatste voorkeur van Marianne is een speciaal product. De Superseed Soothing hydration oil : De dorstlesser voor iedere huid! De hydration oil is één van de drie facial oils uit de Mádara collectie. Bij de soothing hydration zorgen omega 3 & 6 met verschillende kruiden en bessen voor een anti-stress moment en een perfecte hydratatie. Dit is een olie die je voor je crème aanbrengt om de huid extra te verzorgen, extra fijn in de winter als je huid wel wat extra's kan gebruiken. Ook ideaal te combineren met de Mádara body lotion en/of crème (2 druppels mengen) om droge plekjes op het lichaam te voorkomen of te behandelen.

Word jij ook zo nieuwsgierig naar dit nieuwe merk bij Truecos? Het is niet alleen goed voor je, het ziet er ook nog eens prachtig uit. Wil je graag iets uitproberen? Van Mádara kan je ook sachets bestellen om erachter te komen wat daadwerkelijk jouw favorieten zijn.